Συστήματα Σκίασης - Τέντες

Η εταιρεία Tentosalonica προσφέρει υπηρεσίες συστημάτων σκίασης (τέντες). Το έμπειρο προσωπικό μας πραγματοποιεί μελέτη του προβλήματος, εγκατάσταση  εξοπλισμού σκίασης ή αντικατάσταση του υπάρχοντος με νέο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας για την άμεση κάλυψη των αναγκών σας!

-01

Μελέτη

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε στο χώρο σας (κατόπιν ραντεβού) ,για να κάνουμε μια εκτίμηση για τις ανάγκες σας χωρίς κάποια οικονομική επιβάρυνση ή δέσμευση ,δίνοντας σας την καλύτερη και αποτελεσματικότερη λύση για το σύστημα σκίασης που θα επιλέξετε.

-02

Εγκατάσταση

Έπειτα ,από την μελέτη ,το τεχνικό προσωπικό μας έρχεται στο χώρο σας, για να εγκαταστήσει το σύστημα σκίασης που έχετε επιλέξει. Εντιμότητα ,αξιοπιστία ,ποιοτική και προσεγμένη δουλειά χαρακτηρίζει την εταιρεία μας ,σύμφωνα με την γνώμη σας.

τέντες - Τοποθέτηση τέντας
τέντες

-03

Επιδιόρθωση

Αναλαμβάνουμε το ράψιμο -πλύσιμο της τέντας σας, ακόμα και αν έχει φθαρθεί ,αν έχει ξηλωμένα γαζιά ή και σκουριά ,εμείς σας εγγυόμαστε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την επιδιόρθωση της. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε την επιδιόρθωση όλων των εξαρτημάτων της τέντας και την επισκευή των ηλεκτρικών μοτέρ σας.

-04

Αντικατάσταση

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την αντικατάσταση όλων των συστημάτων σκίασης ,από το τεντόπανο σας έως και το μηχανισμό οποιαδήποτε κατασκευής σας.Η φιλοσοφία της εταιρείας μας, προτείνοντας σας την οικονομικότερη λύση, είναι να κρατήσουμε ότι είναι καλό και εύχρηστο και να αντικαταστήσουμε μόνο ότι είναι απαραίτητο.                                     

ΡΑΨΙΜΟ/ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΕΝΤΑΣ

Η Tentosalonica αναλαμβάνει το πλύσιμο και το ράψιμο της τέντας σας. Κάντε την τέντα σας να μοιάζει σαν καινούργια με τη βοήθεια της Tentosalonica.

Εγγύηση στις τέντες

Η εταιρεία Tentosalonica σας εγγυάται την επιτυχή κι ασφαλή εγκατάσταση των συστημάτων σκίασης τόσο στο χώρο του σπιτιού σας, όσο και της επιχείρησής σας. Είμαστε κοντά σας σε κάθε προσπάθεια προφύλαξης του χώρου σας από τον ήλιο. Επισκεφθείτε μας και στο επαγγελματικό μας προφίλ στο Facebook!

Ποιότητα 95%
Εξυηρέτηση 98%

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ