Σχετικά με μας!

Τοποθέτηση τέντας | Συστημάτων Σκίασης. Η εταιρεία μας είναι καινούρια στο χώρο των συστημάτων σκίασης, αλλά με πολυετή εμπειρία του τεχνικού προσωπικού μας, σας εγγυόμαστε την καλύτερη ποιότητα και άμεση εξυπηρέτηση στον χώρο. Προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για συστήματα σκίασης με άριστα ποιοτικά υλικά σε πολύ προσιτές τιμές. Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση τεντών παντός τύπου, πέργκολων (σταθερές -ανοιγοκλεινόμενες) , ζελατινών, ομπρελών, ρολοκουρτίνων, αντικουνουπικών συστημάτων και την διακόσμηση της βεράντας σε με έπιπλα κήπου. Επιπλέον,είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε με ασφάλεια  σύγχρονες κατασκευές για την οικία σας,τον επαγγελματικό σας χώρο ή  για το εξοχικό σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και από το εταιρικό μας προφίλ στο Facebook.

Έργα
0 +
Πελάτες
0 +
'Ωρες Εργασίας
0 +
Τέντες Θεσσαλονίκη
Τοποθέτηση τέντας
 • Αξιοποιστία

  Αξιοπιστία ως προς την διεκπεραίωση των υπηρεσιών μας, με άμεσα και ξεκάθαρα αποτελέσματα στην τοποθέτηση τέντας

 • Ποιότητα

  Το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να εξασφαλίσει την ποιότητα και την ασφάλεια των υπηρεσιών της Tentosalonica

 • Εξυπηρέτηση

  Άμεση και αποτελεσματική εκτέλεση των εργασιών, μέσα τη γρήγορη εξυπηρέτηση του προσωπικού μας

 • Επικοινωνία

  Άριστη επικοινωνία για την κατανόηση των αναγκών σας και την επίλυση προβλημάτων

Εξυπηρέτηση
0%
Επικοινωνία
0%
Αξιοπιστία
0%
Τέντες Θεσσαλονίκη- Tentosalonica

Τοποθέτηση τέντας - Tentosalonica

Σε όλα σχεδόν τα συστήματα μας μπορούμε να τοποθετήσουμε σύγχρονους αυτοματισμούς ή αλλιώς ηλεκτρικά μοτέρ,της εταιρείας που συνεργαζόμαστε,η οποία είναι η Somfy. Η εταιρεία μας,αναλαμβάνει επίσης  το ράψιμο -πλύσιμο της παλιάς σας τέντας ,κάνοντας την καινούρια με αντοχή ακόμη 10 έτη. Έαν οι μηχανισμοί των συστημάτων σκίασης σας  είναι εύχρηστοι ,μπορούμε να αντικαταστήσουμε μόνο το πανί σας.

 Η εταιρεία τεντόπανων που συνεργαζόμαστε και μας βγάζει ασπροπρόσωπους είναι η Dickson με πολυετή εμπειρία στον χώρο της σκίασης, και με εγγύηση 7 και 10 έτη στα πανιά. Σε συνεννόηση με τον πελάτη, μπορούμε να σας  προτείνουμε ιδέες και λύσεις για την κατασκευή που θέλει να φτιάξει. Μπορείτε να έρθετε να μας γνωρίσετε από κοντά στην έδρα μας ,στην  Αμπελώνων 42, στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης και να σας λύσουμε όλες τις απορίες .

τέντες - Tentosalonica

Φωτογραφίες

τέντες - Τοποθέτηση τέντας